Min första Blog

HEJ PÅ ER!

Jag heter Maria och är 34 år, bor i Göteborg tillsammans med sambo och våran 1-åriga dotter.
Det här är första gången som jag provar det här med att blogga så jag kan/vet ingenting om detta.

Vad har jag då för anknytning till Thailand?
Jo, jag är nämligen född där, i Ubon Ratchathani för att vara exakt, och lämnades strax efter födseln till ett barnhem där jag stannade tills jag var 8 månader och blev hämtad på plats av mina adoptivföräldrar!
I mitten på mars 2005 fick jag, efter lite detektivarbete, kontakt med mina biologiska föräldrar!!
Under min uppväxt hade jag aldrig ens funderat på att försöka hitta dom, det stod för övrigt i mina adoptionshandlingar att min mor var avliden och mina adoptivföräldrar fick info om att det namn som stod på raden “fader”, ej var den biologiska, så jag tänkte att det skulle nog vara så gott som hopplöst att hitta någon av dem.

Nu visade det ju sig att de uppgifterna inte alls stämde och tur var väl det, för efter att ha fått kontakt med min mor så kom sanningen fram, gällande bortadoptionen av mig.
Både min mor och far bor kvar i samma område som när jag föddes men nu är dom inte längre gifta med varandra utan de har gift om sig och fått barn på varsitt håll.
Jag har nu 10halvsyskon, 4 på min mors sida och 6 på pappas!!
Jag var deras första barn och 5 år efter det att jag föddes fick mamma en son, sedan följde 3 barn till och den yngsta är idag 23 år.

Comments are closed.